Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert ved Anders Koppel og Henrik Dam Thomsen

Søndag d. 31. oktober 2021, kl. 15:00

Koncert d. 31. oktober kl. 15

Cellisten Henrik Dam Thomsen spiller koncert med komponist og Hammondorganist Anders Koppel i Vedbæk kirke.

Anders Koppel, komponist og legendarisk hammondorganist med en fortid i bl.a. Savage Rose og Bazaar, har i en lang årrække komponeret musik og han har komponeret mere end 150 partiturer til klassiske musikere.

Henrik Dam Thomsen er solocellist i DR Symfoniorkestret, og en af vores førende cellister men en lang række indspilninger med solo og kammermusik.

Nu har begge musikere i samarbejde skabt en spændende, stemningsfyldt musik, som de indspillede på CD i oktober 2020, og publikum kan så høre musikerne spille denne musik  live i Vedbæk kirke søndag d.31. oktober kl. 15

Læs mere om koncerten her..