Julekoncert med Lille Muko Veterankor

Søndag d. 5. december 2021, kl. 15:00

Søndag d. 5 december kl. 15 er der koncert i Vedbæk kirke med koret Lille Muko-Veteranerne og dirigent Jesper Grove Jørgensen.

Lille Muko-Veteranerne er et kammerkor på ca. 40 sangere. Grundstammen i koret er sangere, der tidligere, som yngre, har sunget i Musikuniversitetskoret Lille Muko og været medlemmer der, da Lille Muko blev etableret i 1967.

Da mange af korets medlemmer har en formel musikuddannelse bag sig, enten på Musikvidenskabeligt institut eller fra Musikkonservatoriet, rangerer koret på et højt amatørplan.

Koret opfører 4 -6 koncerter årligt og ved koncerten vil de synge julesange af  bl.a. Carl Nielsen, Niels La Cour, Vaughan Williams, Kirkpatrick m.m.

Og der vil også blive sunget et par fællessange.

Koret bliver dirigeret af Jesper Grove Jørgensen.

Der er gratis adgang til koncerten.

Vel mødt