Dato Mandag d. 14. september 2020, kl. 10:00

Hvad er babysalmesang?

• et tilbud til dig og din mødregruppe med jeres babyer fra 2 – 12 mdr.
  • det foregår i Vedbæk kirke mandage kl. 10:00 og 11:00.
  • de første 45 min. er selve lektionen i kirken. Herefter går vi over i korlokalet til en kop kaffe/the og et stykke brød – og ikke mindst en snak over kaffen.
  • der er begrænsede pladser, som vil blive fordelt efter ”først til mølle” princippet.
  • undervisningen er gratis
  • underviser er Birgit Andersen, som er rytmik-pædagog fra Gøsseskolen og rytmisk konservatorie.

Babysalmesang er både sang, musik, bevægelse og rytmik for baby med udgangspunkt i salmer.

Vi synger, danser og vugger salmernes stemning ind i de små, som oplever med alle sanser.

Der kræves ingen forudsætninger for at være med – der kan dog maksimalt være 12 på holdet.

Det vigtige er at få en god og anderledes oplevelse sammen med sit barn.

Efterår & vinter 2020:

1. modul: 24. august, 31. august, 7. september, 14. september, 21. september & 5. oktober

2. modul: 12. oktober, 19. oktober, 26. oktober, 2. november, 9. november & 16. november

Jule babysalmesang: 30. november & 7. december

Du kan tilmelde dig pr. mail til Birgit Andersen:rytmeleg(a)hotmail.com

Oplys venligst barnets navn, dit navn og adresse, mail & tlf nr.