Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST - Foredrag Thomas Ramsøy

Dato
Torsdag d. 24. september 2020, kl. 19:30

Vi beklager meget at måtte aflyse foredraget med Thomas Ramsøy torsdag den 24. 9 kl19.30 i sognegården. Grundet den seneste Corona situation ønsker foredragsholder at udsætte foredraget.

”Flere studier har på det seneste også kigget på hvad der sker i hjernen under religiøse tilstande, som når nonner beder til Gud og munke mediterer. Denne nye viden giver os nye muligheder for at forstå, hvad tro er og vor relation til den sjælelige side af mennesket.”

De seneste årtiers forskning i hjernen har afdækket nye sider af menneskesindet. Ud over at vise nye sider af vort sind, så udfordrer det også vor selvopfattelse. Hvad er et menneske? Hvad er bevidsthed? Har vi en fri vilje? Hvad er ondskab? I dette foredrag vil Thomas Zoëga Ramsøy præsentere den nyeste forskning, som han også selv har bidraget til, og sætte det i en bredere sammenhæng. Vi vil både lære mere om, hvordan hjernens beslutninger sker på flere tidspunkter og steder. Hvorfor bevidste oplevelser ser ud til at ske efter at valget er truffet. Hvordan hjernen skaber virkeligheden som en illusion. Hvordan vore valg oftest er en kamp mellem flere kræfter. Der inviteres til en åben diskussion om, hvordan dette kan have betydning for vor forståelse af hvem vi er og hvor vi er på vej.” 

Ophavsret: