• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 14. januar 2020, kl. 09:30

Et tilbud til dig og din mødre -gruppe med jeres babyer fra 2 – 12 mdr. Det foregår i Vedbæk kirke tirsdage kl. 9.30 0g 10.30. De første 45 min. er selve lektionen i kirken. Herefter går vi over i korlokalet til hyggeligt samvær samt kaffe/the/brød.

Der er begrænsede pladser, som vil blive fordelt efter ”først til mølle” princippet. Undervisningen er gratis. Underviser er Birgit Andersen, som er rytmik-pædagog fra Gøsseskolen og rytmisk konservatorie.

Babysalmesang er både sang, musik, bevægelse og rytmik for babyer med udgangspunkt i vores danske salmer. Vi synger, danser og vugger salmernes stemning ind i de små, som oplever med alle sanser. Der kræves ingen forudsætninger for at være med – der kan dog maksimalt være 12 på holdet. Det vigtige er at få en god og anderledes oplevelse sammen med sit barn. Tilmelding til Birgit Andersen på mail: rytmeleg@hotmail.com

Oplys venligst barnets navn, dit navn og adresse, mail & tlf nr.

Modul 1: 14. og 21. og 28. januar 4. og 11 og 18.februar

Modul 2: 3. og 10. og 17. og 24. og 31. marts; 14. april