Begivenheden har allerede fundet sted.

Korkoncert med kammerkoret Tourdion

Søndag d. 26. marts 2023, kl. 15:00

Korkoncert med kammerkoret Tourdion under ledelse af dirigent Per Ratje.

Kammerkoret Tourdion havde 50-års jubilæum i 2021, og har omkring 30 sangere. Koret har gennem årene dyrket den klassiske kormusik fra renæssancen til romantikken og frem til vores tid, hvilket afspejler sig tydeligt i dagens program.

Per Rathje er korets dirigent, uddannet i musikvidenskab fra Musikvidenskabeligt Institut i København samt i kor- og orkesterdirektion på Musikkonservatoriet i København. Han har haft Dan-Oluf Stenlund og Jorma Panula som lærere og har studeret hos Knut Nystedt. Per Rathje har godt 40 års erfaring som dirigent og har fået udgivet og opført egne kompositioner i ind- og udland.

Mette Hanskov: Kontrabas. Mette Hanskov er tidligere 1. Solobassist i Det Kgl. Kapel siden 1985 og diplomuddannet fra Hochschule für Musik und Darstellende Kunst i Wien. Mette har været solist i 36 år og været kammermusiker med Salzburger Solisten.

Lise Hanskov: Orgel. Lise Hanskov er organist ved Vedbæk Kirke, og har studeret til både organist og koncertpianist ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Program:

Man that is born of a woman - H. Purcell

O, magnum mysterium (Victoria) - T. L. de Victoria

Libera me - L. Bardos

Ave Maris Stella - E. Grieg

Solhvervssang (damekor) - J.V. Jensen/P. Rathje

De gamle (mandskor) - A. Berntsen/C. Nielsen

Der er ingenting i verden så stille som sne - H. Rode/P. Hamburger

Spurven sidder stum bag kvist - J. Aakjær/P. Rathje

Jesu, meine Freude - (Motet BWV 227) - J. S. Bach:

* Startkoral

* Denn das Gesetz