Koncert med Studentersangerne

Søndag d. 4. december 2022, kl. 15:00

Kom og oplev Danmarks største og ældste mandskor til julekoncert i Vedbæk Kirke søndag d. 4. december kl. 15:00. Studenter-Sangforeningen synger julen ind med klassiske og nyere værker af blandt andre Carl Nielsen og A.P. Berggren.

Studenter-Sangforeningen blev stiftet i 1839 og har i over 150 år haft tilknytning til bl.a. Kongehuset, Københavns Universitet og mange danske kirker, hvor mandskoret er det faste musiskalske indslag ved talrige arrangementer. Sangforeningen er i dag et af Nordens ældste kor og er godt på vej mod sit 200-års jubilæum i fineste form.

Studentersangerne er under ledelse af Jørgen Fuglebæk, samt tenorsolist Lars Bo Ravnbak og organist Lise Hanskov.

Studentersangerne synger et bredt repertoire af julens skønne melodier, og publikum får også lejlighed til at synge med på et par af de skønne julesange.

Lars Bo Ravnbak , som er tidligere sanger i Studentersangerne , og nu er kongelig operasanger og kirkesanger i Vedbæk kirke, synger solosang undervejs .

Der er gratis adgang til koncerten