Begivenheden har allerede fundet sted.

Spillemandsgudstjeneste Kl.19:30

Torsdag d. 10. februar 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Rune Reimer Christensen

Spillemandsgudstjeneste med Rune Reimer Christensen og FFF kvartet

Igen vil vi eksperimentere med musik og liturgi. Et samspil imellem musikanterne og prædikanten vil give et anderledes og spændende udtryk. Vi byder denne gang et rigtig spillemandsorkester ind i kirken. Violinist Jørgen Hanskov og klarinettist Finn Jacobsen har spillet op til dans sammen et utal af steder over hele Europa siden 1977.

I 2001 kom Jesper Rudloff og hans violin også med. Sammen har de blandt andet været med til at udgive cd’erne ”Baldanse I og II”. De seneste knap 15 år har Kristine Hanskov spillet med på kontrabas. De 4 musikanter udgør den faste spillemandskvartet når Foreningen til Folkedansens Fremme afholder danseaftener. Kvartettens repertoire er hovedsageligt skandinavisk folkemusik.

Torsdag d. 10. februar kl.19:30 danner tonerne baggrund og stemning i kirkens rum. Det bliver vores første spillemandsgudstjeneste i Vedbæk Kirke.