Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert med Brit Tone Müllertz

Søndag d. 12. december 2021, kl. 15:00

Velkommen til Julekoncert i Vedbæk kirke søndag d.12. december kl. 15 med  sopran Brit Tone Müllertz og Den svenske Operakvartet, Anette Slaatto, bratsch og Lise Hanskov flygel.

Sopranen Brit-Tone Müllertz havde sin debut i Bayreuther Festspiele i 2021 som første danske sopran siden 1992 og forude er der store optrædener, som venter, da hun bl.a. skal synge med Berliner Philharmonie, Gasteig München, plus en masse andre spændende steder i Europa m.m. Hun har vundet adskillige priser, optrådt på de største scener i Europa, og  er en af vores dygtigste sopraner i Danmark med den mest fantastiske smukke stemme.

Hun kommer og synger dejlig musik, der hører julen til bl.a. arier fra Håndels Messias, og sange af Johannes Brahms med bratschist Anette Slaatto, samt  andre skønne sange her iblandt ” o holy Night ” .

Derudover så kommer også Den Svenske Operasangerkvartet bestående af: sopran Cecilia Lindwall, og altsanger Anna Kajsa Holmberg og tenor Carl Rahmquist og bassanger Albin Ahl og synger stemningsfyldte og elskede Lucia samt julesange. I den mørkeste tid på året kommer Lucia med lys og håb til os alle, og  da det er Luciadag d. 13 december, så tænder vi lysene d. 12 december. Vel mødt.

Akkompagnatør er Lise Hanskov.

Der er gratis adgang til koncerten.