Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Studiekreds om Hamlet ved Rune Reimer Christensen

Dato
Torsdag d. 3. februar 2022, Kl. 17:00 til kl. 19:00
Sted
Vedbæk Sognegård, Vedbæk Stationsvej 9, 2950 Vedbæk

STUDIEKREDS OM SHAKESPEARES HAMLET VED SOGNEPRÆST RUNE REIMER CHRISTENSEN

Hamlet går hvileløs rundt på Kronborg og spekulerer på hvad han skal gøre. Fordi der er noget råddent. Han fornemmer det værste og frygter hans egen skygge.

Hvad skal han gøre for at blive det menneske, den søn og den mand, han gerne vil være?

”At være eller ikke, det er sagen Er det et mere ædelt sind der tåler Den vilde skæbnes pileskud og stenkast, En den der går i kamp med sorgens hav Og ender dem i strid? - At dø, at sove,- Kun det, -at tro at vi med søvnen ender Den hjertekval, de tusind lidelser Som kødet fik i arv, - det er en slutning Vi inderligt må ønske. -Dø -at sove, - At sove! -Muligt drømme! - Det er knuden For hvilke drømme dødens søvn kan bringe, når vi har smøget støvets lænker af os,- der for os til at tøve: det er dette som gør elendighedens liv så langt. Hvem ville tåle verdens spot og svøbe, Tyranens uret og den hovnes hån. 

Forsmået af elskovs kvaler, lovens nølen, Og embedshovmod, og udueligheden Der sparker til beskedenhedens dygtighed Hvis selv han kunne gøre regnskab op, blot med sin dolk?”

Til foråret 2022 vil der i Vedbæk Sognegård være studiekreds om Shakespeares Hamlet. Vi fordyber os i de 5 akter og oplever det store drama. Det bliver dramatisk, men det bliver også spændende, hyggeligt og lærerigt.

Datoerne er: 27. januar kl. 17- 18.30 3. februar kl. 17-18.30 24. februar kl. 17-18.30 17. marts kl. 17-18.30

tilmelding til studiekredsen via sognepræst Rune Reimer Christensen på mail: rrc@km.dk. Der er en begrænsning på 8 deltagere.