Udendørs højmesse ved Rune Reimer Christensen

Mandag d. 6. juni 2022, kl. 10:00
Rune Reimer Christensen

2. pinsedag

Pinsesolen danser, og blæsten giver ilt til pinsens under, hvor kirkens budskab bliver blæst ud i alver- dens kroge. Det er kirkens tredje højtid. Efter jul og påske kommer pinsen, og kirken opstår med ord på alle sprog og ild i hjerterne. Vi kalder det Helligånden, og det skal fejres som kirkens fødselsdag.

Traditionen tro er der gudstjeneste pinsedag (Søndag) og 2. pinsedag (mandag). I år vil vi flytte gudstjenesten 2. pinsedag udendørs ved kirkens sydgavl omkring flagstangen. Vi håber på at pinsesolen vil skinne på os, og hvis det bliver regnvejr, flytter vi gudstjenesten indendørs igen.

Pinsetid er fyldt med sol og blæst. Kom og vær med til en gudstjeneste under åben himmel og hør kirkens spirekor og børnekor synge.